top of page
Bootcamps-en-buitentrainingen-zijn-een-solide-strategie-voor-sportscholen.jpg

Fitness voor bedrijven

Laat mij naar je kantoor komen

Tersteeg Life Support brengt bedrijfsfitness naar jouw locatie met mijn mobiele fitnessbusje. Geniet van professionele trainingen en investeer in de gezondheid en vitaliteit van je team.

kantoor

Op locatie

Met Tersteeg Life Support hoef je als werknemer geen apart abonnement af te sluiten bij een sportschool. Mijn mobiele fitnessbusje brengt professionele trainingen rechtstreeks naar jou toe op het werk. Geniet van het gemak en de flexibiliteit, bespaar tijd en moeite, en bereik je gezondheids- en fitnessdoelen gemakkelijker. Met toegang tot hoogwaardige trainingen op locatie kun je jouw gezonde en actieve levensstijl bevorderen.

yoga

Mentale gezondheid

Met Tersteeg Life Support's bedrijfsfitnessprogramma investeer je in het welzijn van je werknemers, wat leidt tot een gelukkiger en productiever team. Door regelmatige lichaamsbeweging worden stressniveaus verlaagd, energie verhoogd en het algemeen welzijn verbeterd. Dit draagt bij aan het verminderen van burn-outs en het creëren van een gezonde werkomgeving waarin werknemers gedijen. Door te focussen op de gezondheid en het welzijn van je team, bouw je een sterker, meer gemotiveerd en veerkrachtiger personeelsbestand op, dat klaar is om uitdagingen aan te gaan en topprestaties te leveren.

Image by Ocean Ng

De juiste tijd

Als Mathijs Tersteeg van Tersteeg Life Support, kom ik op gunstige tijden naar jouw bedrijf, zodat werknemers voor of na het werk met positieve energie kunnen trainen. Door de flexibiliteit van mijn programma kunnen ze hun dag starten of afsluiten met een boost van positieve energie en een gezonde geest. Deze aanpak bevordert niet alleen hun fysieke welzijn, maar draagt ook bij aan een productievere werkomgeving en een positieve bedrijfscultuur. Samen werken we aan een gezondere en gelukkigere werkplek!

Kosten

De bedrijfsBootcamp-trainingen kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type training, de frequentie, het aantal deelnemers en specifieke materiaalwensen. Over het algemeen liggen de kosten voor een BedrijfsBootcamp-training tussen de €50,- en €150,-. Deze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we op maat gemaakte programma's kunnen aanbieden die passen bij de behoeften en het budget van jouw bedrijf. Voor een actuele offerte neem contact met mij op.

bottom of page