top of page

Mijn leden aan het woord

Bekijk de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe Tersteeg Life Support heeft geholpen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Lees de reviews en laat je inspireren!

David

Ik ben ontzettend tevreden over Mathijs als personal trainer. Hij is een betrouwbare professional die altijd zijn afspraken nakomt en goed bereikbaar is via WhatsApp. Het fijn aan Mathijs is dat hij mij niet alleen goed ondersteunt in spieropbouw en afvallen, maar ook echt kijkt naar mijn verleden. Hij houdt rekening met mijn niveau en weet altijd de juiste balans te vinden tussen uitdaging en haalbaarheid.

Ik heb al veel personal trainers gehad, maar Mathijs stijgt er echt bovenuit. Hij is geduldig, opgewekt en weet me altijd te pushen om net dat beetje extra te geven. Hij heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn doelen en ik ben hem daar ontzettend dankbaar voor.

Ik kan Mathijs van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede personal trainer. Met zijn professionele en persoonlijke aanpak weet hij echt het verschil te maken. Bedankt Mathijs!

bottom of page