top of page
Foto van Mathijs Tersteeg, de man achter Tersteeg life support

"Transformeer jezelf, één rep tegelijk"

Mijn naam is Mathijs Tersteeg en ik ben de eigenaar en enige personal trainer van Tersteeg Life Support. Ik ben al ruim zes jaar actief in de fitnessindustrie en heb inmiddels de nodige kennis en ervaring opgedaan in krachttraining, voeding en gezondheid. Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

  Van hard werken en doorzetten naar succes in fitness en personal training

  Het was voor mij altijd een uitdaging om zowel spiermassa als vet aan te komen vanwege mijn hoge basaal metabolisme. Door hard te werken en door te zetten heb ik geleerd hoe ik het beste resultaat kan behalen en dit wil ik nu graag delen met anderen. 

  Mijn passie voor fitness is begonnen toen ik als tiener begon met sporten. Na het volgen van verschillende opleidingen, waaronder Fitnessvak A, en het werken bij verschillende sportscholen, heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Ik geloof sterk dat mindset het belangrijkste aspect is bij sporten en wil mijn klanten helpen om hun mindset te veranderen zodat ze hun doelen kunnen bereiken.

   

  Tijdens mijn eigen fitnessreis heb ik veel kennis opgedaan, maar ook tijdens twee fotoshoots waarin ik zelf het onderwerp was. Dit heeft mij veel geleerd over het trainen voor specifieke doelen en hoe belangrijk het is om de juiste voeding en supplementen te gebruiken. 

  Ik ben gepassioneerd en gedreven om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Mijn doel is om mensen te helpen hun eigen lichaam en geest te ontwikkelen zodat ze zich beter voelen en zelfverzekerder worden. Door mijn persoonlijke begeleiding en programma's op maat, help ik mensen om hun fitnessdoelen te bereiken en te behouden op lange termijn.

  Contact

  Ik sta altijd open voor vragen en contact, aarzel niet om mij een bericht te sturen.

  +31 6 19 55 68 02 

  bottom of page